1 350 ₴
Ступінь готовності має особливе значення для м'ясних страв, більш того, тільки при певній температурі знищуються шкідливі бактерії. До переваг термометра для м'яса ThermoPro TP-06S можна віднести широкий діапазон вимірюваних температур (-9ºС ~ +250ºС), режими вимірювання (яловича вирізка, курча, яловичина, телятина, курка, свинина, домашня птиця, баранина і риба). Термометр має декілька режимів налаштування ступеня підсмажування, добре просмажене, середньо просмажене, сыроватое (до згортання крові), погано просмажене (з кров'ю).
Наявність щупа з харчової нержавіючої сталі і армований провід, здатний витримати значні температурні перепади. Щуп стійкий до дії рідин, тому можна вимірювати температуру у воді. Сам термометр має міцний прогумований пило-і вологозахищений корпус і не боїться вологи. Має світлову і звукову індикацію режиму роботи, є режим таймера, дозволяє вибирати одиниці виміру ºЗ або ºF.
Особливості
Характеристики
Комплектация
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Одиниці виміру | Фаренгейт °F, Цельсій °C |
Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
Максимальна температура виміру (°C) | 250 град. |
Максимальна температура виміру (°F) | 482 град. |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Мінімальна температура виміру (°C) | 9 град. |
Мінімальна температура виміру (°F) | 16 град. |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Стан | Новий |
Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
Точність вимірювання +/- | 1 град. |
Ціна поділки | 1 град. |
Додаткові характеристики | |
Автовідключення | Так |
Можливість підвішування | Ні |
Довжина щупа | 160 мм |
Захисний ковпачок для щупа | Немає |
Тип живлення | Батарейки |
Колір | Чорний |
Габаритні розміри | |
Вага | 142 г |
Діаметр | 124 мм |
Довжина | 65 мм |
Ширина | 38 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал | ABS / метал |