


1 350 ₴
Ступінь готовності має особливе значення для м'ясних страв, більш того, тільки при певній температурі знищуються шкідливі бактерії. До переваг термометра для м'яса ThermoPro TP-06S можна віднести широкий діапазон вимірюваних температур (-9ºС ~ +250ºС), режими вимірювання (яловича вирізка, курча, яловичина, телятина, курка, свинина, домашня птиця, баранина і риба). Термометр має декілька режимів налаштування ступеня підсмажування, добре просмажене, середньо просмажене, сыроватое (до згортання крові), погано просмажене (з кров'ю).
Наявність щупа з харчової нержавіючої сталі і армований провід, здатний витримати значні температурні перепади. Щуп стійкий до дії рідин, тому можна вимірювати температуру у воді. Сам термометр має міцний прогумований пило-і вологозахищений корпус і не боїться вологи. Має світлову і звукову індикацію режиму роботи, є режим таймера, дозволяє вибирати одиниці виміру ºЗ або ºF.
Особливості
Характеристики
Комплектация
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Китай |
| Одиниці виміру | Фаренгейт °F, Цельсій °C |
| Кнопка перемикання шкали вимірювання | Є |
| Максимальна температура виміру (°C) | 250 град. |
| Максимальна температура виміру (°F) | 482 град. |
| Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
| Мінімальна температура виміру (°C) | 9 град. |
| Мінімальна температура виміру (°F) | 16 град. |
| Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
| Стан | Новий |
| Тип термометра | Електронний (цифровий) зі щупом |
| Точність вимірювання +/- | 1 град. |
| Ціна поділки | 1 град. |
| Додаткові характеристики | |
| Автовідключення | Так |
| Можливість підвішування | Ні |
| Довжина щупа | 160 мм |
| Захисний ковпачок для щупа | Немає |
| Тип живлення | Батарейки |
| Колір | Чорний |
| Габаритні розміри | |
| Вага | 142 г |
| Діаметр | 124 мм |
| Довжина | 65 мм |
| Ширина | 38 мм |
| Користувальницькі характеристики | |
| Матеріал | ABS / метал |