1 080 ₴
Вакууматор портативний CYMYE QH01 вакуумний пакувальник для продуктів, ширина 30 см + 15 пакетів подарунок — призначений для зберігання їжі в умовах повної відсутності повітря. Вакуумування захищає продукти від висихання або від потрапляння води та вологи, чим збільшує термін зберігання продуктів. Висмоктування повітря з пакета з продуктами, дасть змогу отримати простір, позбавлений повітряного прошарку, що перешкоджає розмноженню бактерій і псування продукту. Особливістю є простота використання, максимальна довжина використовуваного пакета та швидкість роботи.
Вакуумування — це чудовий і сучасний спосіб тривалого зберігання харчових продуктів, а також збереження їх свіжості, запаху та корисних властивостей. Відділення повітря від їжі дає змогу істотно продовжити термін життя практично будь-якої їжі. Працює прилад дуже просто, наприклад, щоб упакувати шматок м'яса, вам знадобиться вакууматор і спеціальний пакет. Далі потрібно відправити м'ясо всередину пакета, помістити край пакета в пристрій і притиснути його кришкою. Повітря швидко буде «відкачене», після чого автоматично пакет буде герметично «запаян».
Вакуумування дає змогу зберігати фрукти, овочі, м'ясо птиці або риби, горіхи, ягоди, зелень, різні крупи та багато чого ще. Вакуумовані продукти, складені в холодильник, продовжують свій термін придатності в кілька разів. Прилад цієї моделі підходить для вакуумування тільки «сухих» продуктів, не підходить для олій і рідин. Після вакуумування, навіть за кілька днів овочі та фрукти матимуть такий вигляд, ніби Ви їх щойно запалювали.
Завдяки вакуумуванню можна готувати різні страви у вакуумі. Такий спосіб приготування дає змогу зберегти всі природні соки страви (у основному м'ясні), а також забезпечує його рівномірне приготування. Вакуумування здатне забезпечити дуже швидке маринування риби та м'яса. Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази, буквально 30-60 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати, це ідеально для прихильників шашликів.
Використовуючи вакуумацію, можна робити великі запаси напівфабрикатів (заготівок), що буде неймовірно корисним, як для звичайної домогосподині, так і для ресторанів або мереж швидкого харчування. Один раз нарізуємо овочі на тиждень, фасуєм і вакуумуємо за пакетами на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуйте. Крім використання в кулінарії, вакууматори можна використовувати й у домашньому господарстві. Ваккумування дасть змогу захистити від вологи та води документи, грошові купюри, марки, медикаменти тощо.
Особливості
Характеристики
Комплектація
За більш ніж 10 років роботи інтернет-магазин, наша команда добре вивчив основні вимоги покупців, і знає нюанси, якими найчастіше цікавляться постійні та потенційні клієнти. У нас Ви можете отримати якісний і швидкий сервіс. У разі зламання або коректної роботи приладу, ми гарантуємо сервісне обслуговування та ремонт якнайшвидше, зокрема й післягарантійний, позаяк у нашому штаті працівників є інженери електроніки!
Всі товари перевіряють перед відправленням!
Тільки в нас Ви можете замовити додаткову індивідуальну технічну доробку обраного Вами приладу. Наші інженери роздивлять цю можливість і нададуть Вам оптимальний варіант.
Завжди раді допомогти Вам!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |